Someljė darbas: gėrimų meniu sudarymas, aptarnavimas, praktiniai įgūdžiai

Someljė darbas: gėrimų meniu sudarymas, aptarnavimas, praktiniai įgūdžiai

Data ir laikas:

2021-06-30, 18 val.

Vieta:

Someljė mokykla, Stumbrų g. 15, Vilnius

Kaina:

40 €

Apimtis:

3 akad. val.

Registruotis

Jeigu galvojate apie someljė karjerą ar darbą aptarnavimo srityje, kviečiame į paskaitą "Someljė darbas: gėrimų meniu sudarymas, aptarnavimas, praktiniai įgūdžiai". Šioje paskaitoje išmoksite ne tik teorinių žinių, bet ir sužinosite kaip praktiškai elgtis restorane ar tiesiog, kaip taisyklingai atidaryti butelį bei išpilstyti vyną.

Paskaitą skaito Narimantas Miežys - sertifikuotas someljė, Louis Roeder Grand Prix 2012 Lietuvos someljė čempionas, Duval – Leroy Grand Prix 2013 m. Lietuvos someljė čempionas, Bodegas Protos Grand Prix 2014 m. Lietuvos someljė čempionas, 2012 m. Baltijos Vana Tallinn someljė čempionato vicečempionas, Pasaulio (2013), Europos (2012) someljė čempionatų dalyvis, baigė „Wine and Spirit Education Trust“ (WSET) studijų III lygio programą, Vyno spėjimo čempionato “Nosis 2015″ nugalėtojas.

Vietų skaičius ribotas, todėl kviečiame registruotis iš anksto. 

Registracija el. paštu egle@someljemokykla.lt
Paskaita  vyks „Vyno klube“, Stumbrų g. 15, Vilniuje.

Registruokis!